Home

OVER MELLA

OVER DE DRIVE-IN SHOW

CONTACT

Over mella

Melvin van Suilichem beter bekend als MELLA is een energieke dj die diverse muziekgenres eigen heeft gemaakt. Hij komt uit het midden van Nederland en heeft op verschillende (grote) podia gestaan.

MELLA THE DJ

Met een mix tussen diverse muziek genres creëert Mella zijn eigen stijl. Hij mixt verschillende genres aan elkaar. House, classics, hiphop, moombaton en pop.
Van Fisher en Martin Garrix tot Spice Girls en Dr Dre.

MELLA IN GERLOS 🇦🇹

Afgelopen winter heb ik 2 weken in de Oostenrijkse bergen doorgebracht, en nee, het was niet voor een ski vakantie of om van de frisse alpenlucht te genieten. Ik mocht draaien bij de beste Après-ski bar van Oostenrijk, De Cin-Cin in Gerlos! De ene avond de afterparty in de Cin-Cin Partykeller, en de andere avond in de Cin-Cin. Een erg toffe ervaring was dit!

Samen met het personeel, de bekendste Après-ski artiesten en natuurlijk de gasten hebben we er één groot feest van gemaakt!

Tot de volgende keer! ⛰️⛷️

MELLA IN VAL THORENS 🇫🇷

Afgelopen winter ben ik aan een onvergetelijk avontuur naar Val Thorens, Frankrijk begonnen. Waar ik de kans kreeg om te draaien. Val Thorens, gelegen in het hart van de Franse alpen, staat niet alleen bekend om zijn mooie, met sneeuw bedekte landschappen. Maar ook om het bruisende nachtleven.

Tijdens mijn verblijf mocht ik draaien op de volgende twee locaties: Le Monde en Jackies. Waar ik elke avond het publiek mocht verblijden met mijn muziek!

Le Monde, met zijn gezellige sfeer en mix van feestgangers uit alle hoeken van de wereld, vormde het perfecte canvas voor mijn muziek. De energie in de tent was erg voelbaar!

Buiten mijn dj-optredens had Val Thorens nog zo veel meer te bieden. Ik verkende de skipistes, en genoot van de Après-ski cultuur.

Mijn avontuur in Frankrijk was een heerlijke week vol met mooie momenten, herinneringen en nieuwe vriendschappen.

 

LIVE OPTREDEN 

ALTIJD FEEST

BESTE KWALITEIT

MET MELLA KRIJG JE:

Een show van Mella is altijd live. Zo krijg je het beste resultaat met het publiek. Noem het maar feestgarantie. Door zijn energieke manier van draaien en de interactie met het publiek weet je dat het gegarandeerd feest zal zijn.

Door zijn ruime ervaring met verschillende muziekgenres kan Mella voor elk publiek iets passends draaien.