Home

OVER MELLA

OVER DE DRIVE-IN SHOW

CONTACT

Over de drive-in show

Een feest organiseren en volledig ontzorgt worden? Een drive-in show van Mella heeft alles wat je nodig gaat hebben: Licht- en geluidsapparatuur en een professionele dj!

DRIVE-IN SHOW 

Wil je graag een onvergetelijke avond voor een feest, bruiloft of evenement? En heb je zelf geen professionele licht- en geluidsapparatuur en/of DJ? Dan is een drive in DJ show de ideale oplossing!

Als je kiest voor een drive-in show hoef je op het gebied van entertainment en muziek niet in te zitten. We zullen samen de disco show op maat maken. Voor een feest in een grote zaal tot een feest in een kleine kroeg.

De DJ en crew zullen zorgen dat de DJ apparatuur, lichtshow en geluidsinstallatie netjes geïnstalleerd worden om te zorgen dat je alleen maar hoeft te genieten. Alle denkbare genres zullen aanwezig zijn. Verzoeknummers kunnen ook altijd aangevraagd worden!

 

ONZE OPTIES HEBBEN ALTIJD

ALTIJD PASSEND
GELUID

FEEST
GARANTIE

LIVE
DJ

DISCO SHOW
OP MAAT

Ga je trouwen, geef jij een huisfeest, feest in de kroeg, bedrijfsfeest of wil je gewoon een gezellig feest? Een drive-in show past altijd! Wil je graag alleen DJ/geluid? Dan is dat allemaal in overleg mogelijk. Niks is ons te gek.

Wij bieden unieke disco shows die er op het oog netjes uit zien. Bij vragen neem gerust contact op.

DE KLANT IS KONING

De klant is koning geld niet alleen voor u als klant maar ook voor het publiek die u uitnodigt op uw feest. Een review is een mooie manier om het resultaat te laten zien van mijn werk.

Het was een top avond! Bedankt voor je goeie inzet, het was een geslaagd feestje. Iedereen vond het leuk !

We hebben veel reacties gehoord dat ze het fijn vonden dat de muziek niet te hard stond.

Jasper

 

We willen je nog supererg bedanken voor gisteravond!! We hebben echt een top feestje gehad, super gezellig! Iedereen heb je in de polonaise gekregen haha. We kregen complimenten dat je top draaide en je speelde goed in wat de rest leuk vond. En dat de verzoekjes ook niet lang duurde tot ze gedraaid werden!

Sharon

 

We hebben door jou ween geweldige avond gehad. Iedereen (jong en oud) ging helemaal los! Naast de goede variatie aan muziek was het ook erg fijn dat je met de microfoon de gasten extra aanspoorde. Dat was zeker een toegevoegde waarde!
Dankjewel!

Rico